Heb jij het complete overzicht en vertrouwen dat alle afdelingen binnen jullie organisatie voldoen aan de benodigde wet- en regelgeving? Non-compliance kan flinke schade veroorzaken: voor de organisatie of op de maatschappelijke beeldvorming. In dit webinar laten onze experts zien hoe je grip houdt op risk en compliance management in een (semi-)overheidsorganisatie.

Hoe krijg je grip op GRC? Pieter van Hoogstraten van Fruition Partners en Marcel Snippe van ServiceNow, beide expert in governance, risk & compliance laten onder leiding van managing consultant Rik Burgering van Fruition Partners zien hoe je voldoet aan de nieuwe complexe Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en andere wetten en regels die van toepassing zijn op (semi-)overheidsinstellingen.

Zij behandelen hoe je de individuele afdelingen overzicht biedt over alle regels en zorgt dat de organisatie als geheel consistent omgaat met compliancy. Op zo’n manier dat het voor je collega’s eenvoudiger wordt om compliant te handelen.

In het webinar demonstreren onze experts aan de hand van de BIO-mandaten ‘Bescherming tegen malware’ en ‘Toegangsbeveiliging’ hoe je non-compliance met ons compliance-platform meet en direct actie kunt ondernemen.

Onderwerpen webinar

Na het volgen van het webinar weet je hoe:

  • met een single system of action overzicht houdt en centraal compliance checks inricht;
  • compliance eenduidig afhandelt voor alle afdelingen die met uiteenlopende normkaders werken, zoals duurzaamheid, AVG, BIO, SUWI, NIST, etc.
  • compliance monitort en stappen neemt om non-compliance gestructureerd aan te pakken;
  • tijd bespaart met:
    • automatische workflows voor de dagelijkse werkzaamheden en
    • centraal overzicht van alle toepassingen voor de organisatie in geval van audits.

We laten zien hoe dit platform compliance checks vormgeeft in jullie bedrijfsprocessen. Na het webinar weet je waar je moet beginnen en hoe wij je kunnen helpen dit centrale platform in te richten.

Bekijk het webinar